La Molina

In 1991 werd dit oude kermisradje door Koen Vollaers van Ierland naar Nederland gehaald en omgetoverd tot het draaiend restaurant ‘La Molina’. Bovenin is het uitzicht spectaculair en overzichtelijk. Beneden aangekomen wordt u door onze bonte raddraaiers met alle liefde van tapas en dranken voorzien, terwijl u langzaam door de keuken heen draait. Met paella Aurelia op het menu is genieten onontkoombaar.

Tot rust komen, een goed gesprek voeren of even de drukte van de dag ontvluchten, La Molina is van alle markten thuis. Met het jaarlijkse simultaanschaken op de Aprilfeesten te Amsterdam als unaniem hoogtepunt. De gondeltjes zijn door Ruud van Empel van unieke schilderingen voorzien. La Molina is een ware blikvanger. Overdag leuk voor de kinderen en ’s avonds goed voor een romantische rondreis.

We transformed this eye-catching 26 feet high Ferris wheel in 1991 into the spinning restaurant ‘La Molina’. Spectacular, multifunctional and unique in every way. Fun for kids during the daytime and perfect for a romantic getaway in the evening hours.

Technisch

Afmetingen:
– 11 m lang
– 8,5 m breed
– 8 m hoog

Bouwtijd:
– 1 dag opbouwen
– 1 dag afbreken

Ons wagenpark