Entourage

Trailertrash podium

De trailer, beschilderd door kunstenaren Jan Verburg en Peter Pontiac, dient uitstekend als backstage voor het TrailerTrash Podium. Het podium van 8 bij 4 meter wordt overdekt door de grote luifel die door vijf zware tipi palen staande wordt gehouden. Een ruiger podium is er niet.

Rood-gele en Blauwe Bar

Makkelijk inzetbaar. Snel resultaat. Deze unieke barretjes, van de hand van Victor van der Meiden, toveren een plek binnen korte tijd om in een sfeervolle bron. Met barkrukken rondom krijgt elke ruimte het specifieke café gevoel. De barretjes kunnen volledig geïnstalleerd verzorgd worden. Ook ideaal voor de hippe barista of cocktail shaker.

Witte uitgifte-delen

Deze ingenieuze, inklapbare witte delen kunnen gebruikt worden als bar, uitgifte of, wanneer geplaatst tegen de wanden, als statafel. De witte delen zijn er in twee maten en deze zijn op verschillende manieren aan elkaar te bevestigen. Zo kan er bijvoorbeeld een grote ronde bar gecreëerd worden of juist een horizontale rechte uitgifte.

Terras

Dit nostalgische Franse terras brengt overal gezelligheid. Voor zeker 120 man inzetbaar. De vele lagen verf verraden de leeftijd en de persoonlijke zorg van de eigenaren. Door het handige inklapsysteem makkelijk te vervoeren.

Luifels

Deze trotse luifels zijn ruig, smaakvol en zonder twijfel de meest opvallende overkappingen die je je kunt voorstellen. Allemaal ontworpen en handgemaakt door Victor van der Meiden. Door middel van zware tipi palen worden de luifels staande gehouden. Op het strand van Ameland of middenin het Westerpark te Amsterdam, voor deze luifels is geen zee te hoog.

De Soeperie

In deze overzichtelijke rollende keuken kunnen de lekkerste maaltijden bereid worden, zoals een uitgebreide paella, asperges flamande of een bonenschotel met lamsvlees. Ook voor kleinere hapjes is de Soeperie een ideaal uitgiftepunt. Fijn koken in de buitenlucht en voor de omgeving is het aantrekkelijk en interessant om te zien hoe het eten wordt bereid.

As you can see, we also have several small pop-up bars, a nice French terrace and beautiful multifunctional canopies. Just have a look in our photo collection to get an impression, and get in touch if you’re looking for anything specific.

Ons wagenpark